Brand logo

Drummen om jongeren te empoweren, creativiteit te boosten en saamhorigheid te creëren

Drumsessies van hoge kwaliteit worden geleid door professionele muzikanten. Met onze energieke aanpak nemen wij alle deelnemers, ongeacht muzikale ervaring, op hoog tempo mee in het muzikale en creatieve proces. De sessies zijn gevuld met creatieve actie waarin deelnemers beats spelen en componeren, geïnspireerd door de muziek waar zij naar luisteren.

Drum Works bouwt aan een hechte gemeenschap van drummers, waarin jongeren de leiding nemen over hun eigen leren en daarbij belangrijke sociale en persoonlijke vaardigheden zoals veerkracht en weerbaarheid ontwikkelen.

A group of drummers

De workshopleiders wakkeren een gevoel van competentie aan, stimuleren samenwerking en autonomie en zorgen voor een veilige omgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om eigen ideeën te delen. Elke deelnemer voelt zich onderdeel van de Drum Works-gemeenschap, los van ieders achtergrond en muzikale ervaring.

Dit extreem succesvolle project uit Engeland is nu ook beschikbaar in Nederland. Geleid door drum leaders die meer dan acht jaar deel uitmaakten van het Drum Works UK team gaat Drum Works NL nu van start in Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Brand logo

Stichting / KVK / Info

Stichting Drum Works Nederland

Russischestraat 18 B01

3028 BE Rotterdam

KvK nummer: 84387122

RSIN nummer: 863192026

BTW nummer: NL863192026B01

© 2022 Drum Works NL | All Rights Reserved | Site designed & built by Curious Ways